Actualitat

Arrenca el segon trimestre del Curs de Marxa Nòrdica

Un esport suau, agradable i amb grans beneficis per a la salut

El dilluns 10 de gener va arrencar un nou trimestre del Curs de Marxa Nòrdica de Vidreres organitzada per Nordic Walking Es Trajo amb la col·laboració de l’Ajuntament. L’activitat es du a terme cada dilluns de 17 h a 19 h amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida dels participats a través de la pràctica d’aquest esport.

Els integrants del grup de Marxa Nòrdica fan una valoració molt positiva del primer trimestre, que va començar a principis d’octubre. També asseguren que en cada sessió es viu un ambient alegre i molt agradable, fins i tot, un dels participants ha creat un himne per cantar mentre es practica l’esport.

En aquest segon trimestre ja es compta amb més de 20 inscripcions. Per inscriure’t o obtenir més informació, pots trucar al 630 93 55 56 o enviar un correu a info@nordicwalkingestrajo.com

La marxa nòrdica

La marxa nòrdica és un concepte de moviment suau, agradable i eficaç per a tot el cos. Es tracta de caminar amb 2 bastons especials que permeten exercitar a més de les cames, la part superior del cos amb què es mou el 90% dels músculs enfront del 60% de la marxa sense bastons. La marxa nòrdica neix a Finlàndia en els anys 30 quan els corredors de l’equip olímpic de l’esquí de fons, adapten la tècnica d’aquest esport, sense neu, per poder entrenar a l’estiu i poder arribar a l’hivern en millor forma per als Jocs Olímpics.

Continguts relacionats

Back to top button