Actualitat

“Ara és el teu torn”, la nova campanya per promoure el comerç local de Vidreres

Avui divendres es publica el nou directori de comerços a les xarxes socials i a la web municipal.

Visita’l aquí

La campanya “Ara és el teu torn” executa diferents accions per impulsar el comerç local al municipi. D’entre les accions s’ha desenvolupat un directori d’establiments al web de l’Ajuntament, també a l’aplicació mòbil, a més d’actualitzar-se la informació a les xarxes socials com Facebook o Instagram.

Per desenvolupar aquesta campanya s’ha desenvolupat una estratègia comunicativa per tal d’arribar a totes les generacions mitjançant la diversitat de canals que hi ha.

El missatge que es vol transmetre amb la campanya que s’impulsa des de l’Ajuntament va dirigit principalment a la població de Vidreres i busca potenciar el sentiment de col·laboració dels vidrerencs amb el comerç local.

Aquesta campanya vol assolir diferents fites com:

  • Informació de servei: amb la creació d’un directori d’establiments al web de l’Ajuntament, per facilitar l’accés a la informació de les condicions en què es troba el teixit comercial de la població.
  • Visites al directori web: per potenciar, a través d’accions digitals, el trànsit web a aquest directori per maximitzar-ne la visibilitat i l’ús.
  • Promoure accions d’engagement: a través de les xarxes socials es generaran diverses accions per promoure la creació d’una comunitat activa que permetrà maximitzar la visibilitat de la campanya i dels comerços adherits a aquesta, a banda de reforçar el missatge de suport al comerç local per part d’aquests usuaris.
  • Oportunitats de venda: un dels objectius del pla és millorar la penetració digital dels comerços per tal d’augmentar els seus canals de venda. Per aquest motiu, es plantejarà, també, una formació amb els tips més bàsics per iniciar-se en la venda digital.

Per a l’alcalde Jordi Camps, “aquesta nova campanya és molt important, perquè ara més que mai ens toca consumir al poble i estar al costat dels vidrerencs i vidrerenques”.

Si ets un comerç de Vidreres i et vols registrar, ho pots fer aquí

Continguts relacionats

Back to top button