Actualitat

Aquesta tardor, demana la teva Laura!

Si tens més de 65 anys ets client VIP!

Comprant al comerç local de Vidreres pots aconseguir vals de compra de 10€! Aconseguir-los és molt senzill, demana una Laura al teu establiment de l’1 al 27 de novembre. Cal que el comerç estigui adherit a l’Associació de Comerç i Empreses de Serveis de Vidreres. Si aconsegueixes 25 Laures pots passar a recollir el teu val de 10€ a l’Antic Escorxador ensenyant el teu DNI en horari de dilluns a divendres de 10 a 13 h.

Afanya’t! Es repartiran un màxim de 50 vals als primers veïns i veïnes que presentin totes les Laures!

La data màxima per recollir el val serà el 10 de desembre del 2021. 

Aquesta és una campanya de l’Associació de Comerciants i Empreses de Serveis de Vidreres.

La campanya Demana’ns una Laura 

És una iniciativa de la Federació de Comerç de la Selva per fomentar, reactivar i donar empenta al comerç local dels municipis de la comarca, adreçant-se a un públic concret, en aquest cas la gent major de 65 anys. Les associacions de comerciants de Vidreres, Santa Coloma de Farners, Breda, Sils i Sant Hilari Sacalm han estat treballant de manera conjunta per posar en marxa la campanya “Tots som comerç local” on la Laura, n’és el personatge estrella. 

En plena revolució digital i per l’increment desmesurat de compres en línea, de les quals n’han sortit beneficiàries les grans corporacions, s’ha considerat important impulsar el comerç local beneficiant els veïns i veïnes del poble. És per això que anteriorment s’havien fet altres campanyes en l’àmbit educatiu amb escoles d’educació infantil i primària, entre d’altres. 

Continguts relacionats

Back to top button