Actualitat

Aprovada la darrera fase de la municipalització de l’aigua

La municipalització de l’aigua va ser el tema principal del ple ordinari que es va celebrar ahir al vespre. Els punts es van aprovar per majoria absoluta amb els vots a favor de Junts per Catalunya Vidreres i ERC, i les abstencions del PSC. 
 
Dimecres, 5 de febrer del 2020
Ahir dimarts es va celebrar el ple ordinari en el que es van aprovar punts com: l’entrada definitiva al consorci de la Costa Brava, emmarcat en les accions que es duen a terme per finalitzar tot el procés de municipalització de l’aigua. El 3 de desembre ja es va aprovar la col·laboració amb el consorci de la Costa Brava pel que el municipi ja hi manté una relació convencional, que proporciona uns cabals que el municipi utilitza pel subministrament a la població. En el ple d’ahir es va aprovar el que seria l’entrada de Vidreres com a membre de ple dret del consorci. 

També es va aprovar la tercera fase de la canonada de l’aigua. La canonada, de 3 km, connectarà els dipòsits municipals amb Can Mundet. 
Aquesta actuació s’emmarca dins les actuacions que es van iniciar ara fa 6 anys amb el procés de municipalització. 

Imminent recepció de Terrafortuna
La setmana passada es va fer el darrer tràmit per fer realitat la recepció de Terrafortuna. En la junta de govern de la setmana que ve està previst que es faci l’aprovació definitiva sobre la reparcel·lació de Terrafortuna, que permetrà fer la recepció definitiva de la urbanització. Anteriorment ja es va recepcionar La Goba, i un cop s’acabi amb Terrafortuna s’iniciaran els tràmits per fer el mateix amb Puigventós. S’espera que abans de Setmana Santa hi hagi avanços en aquest aspecte.

Nou servei d’atenció al ciutadà a Aiguaviva
En la mateixa sessió plenària l’alcalde Jordi Camps va anunciar que properament hi haurà, al local social d’Aiguaviva Parc, servei d’Oficina d’Atenció al Ciutadà un cop per setmana. També cada quinze dies l’alcalde i els regidors de l’equip de govern estaran disponibles per rebre els precs i preguntes que puguin sorgir. Per a Camps “el que es vol és acostar l’administració pública a zones que queden més allunyades com és Aiguaviva, Terrafortuna o Puigventós”.

Continguts relacionats

Back to top button