Actualitat

Ajut per a autònoms i microempreses del sector turístic per pal·liar els efectes de la COVID-19

Recentment anunciàvem que el Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya activaria una línia d’ajuts directes dirigida a professionals autònoms i microempreses que desenvolupen la seva activitat en el sector turístic.
 
Us anunciem que a partir d’avui ja es pot tramitar aquest ajut a través del Canal Empresa. I que finalment, aquesta línia s’ha pogut ampliar i dotar-la amb un pressupost de 3,5 milions d’euros.
 
Us recordem que es tracta d’un ajut de 2.500 euros en un únic pagament destinat a establiments turístics d’allotjament, guies de turisme habilitats, empreses turístiques de mediació, agències de viatge, DMC, OPC, establiments i activitats d’interès turístic… amb un màxim de cinc treballadors i fins a un màxim de 500.000€ de volum anual de facturació. Aquests ajuts són compatibles amb qualsevol altre que pugui correspondre a excepció d’aquells que derivin o tinguin causa en el tancament definitiu de l‘activitat.
 
El Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya ha posat a disposició del teixit econòmic del nostre país el Canal Empresa, des d’on tindreu la possibilitat de realitzar consultes.

Per altra banda, aprofitem per recordar-vos el web específic sobre la COVID-19 que s’actualitza diàriament amb informació que pot ser del vostre interès.

Continguts relacionats

Back to top button