Actualitat

2n Duatló BTT Vidreres 2019

Benvolguts/des,

L’Ajuntament de Vidreres vol agrair públicament un any més la feina realitzada pels clubs coorganitzadors, Club BTT Vidreres i Club Olímpic Vidreres, i la dels voluntaris i voluntàries per la seva implicació desinteressada en aquesta segona edició del Duatló BTT popular de Vidreres’19, així com també fer un agraïment especial a les entitats i empreses col·laboradores i patrocinadores com són la Diputació de Girona, el Consell Esportiu de la Selva, els Ranxers de Vidreres, Grup El Pedal de Vidreres, Frit Ravich, Banc de Sabadell, Galetes Germans Trias, Haribo, Deporvillage, Làctics Ampurdan/TGT formatges, Idilia, Ecobasics, Taller Aluart; Renault/Dacia, Supermercat Batallé, Materials construcció Gamma Achon, La Selvaseria de Vidreres, Gonabikes, Giro Tv.

Vidreres va celebrar per segona vegada el Duatló BTT Vidreres 2019 amb una participació de 129 atletes adults, amb la col.laboració d’un gran nombre de voluntaris/es, indispensables per a cobrir els diferents trams d’aquesta segona edició del Duatló. Els atletes van haver de completar un primer tram de 8 km corrent i un segon tram de 20 km en bicicleta de muntanya, tot passant per vies urbanes i pels diferents espais naturals que ofereix el nostre poble.

Albert Camps i Paco López del Club Medina Triatló van aconseguir el 1r i 2n lloc respectivament de la categonia masculina. El 3er lloc en el podi va ser per al vidrerenc Lluís Julià Xampeny del Club Les Rabasses. Pel que fa a la categoria femenina, la guanyadora va ser la vidrerenca Pilar Guich Cornellà ,també del Club Les Rabasses. En les categories de relleus, el 1r classificat en la categoria masculina va ser l’equip format per Gerard Blanch i Joaquim Vàzquez. En la categoria femenina, les primeres classificades van ser Marian Rodriguez i Cristina Dominiguez del Club Senglanassos. El segon lloc en aquesta categoria va ser per a les vidrerenques Anna Clapes i Anna Pairet. Finalment, la parella formada pels vidrerencs Anna Tena i Ruben Gonzalez de Gonabikes va ser la primera classificada en l’apartat de mixtes.

Pots accedir a la galeria d’imatges aquí.

Una vegada més, el Duatló BTT Vidreres va generar bones sensacions i es van assolir uns bons nivells de participació i d’organització que van permetre desenvolupar la prova amb èxit. Des de l’Ajuntament de Vidreres som conscients que això ha estat gràcies a totes i cadascuna de les persones, entitats, empreses i institucions que d’una manera o altra han col·laborat en aquesta cursa.

És per això que una vegada més us volem fer arribar el nostre agraïment i la nostra voluntat de seguir teixint col·laboracions en les properes edicions del DUATLÓ BTT VIDRERES

Fins la propera cursa!

Una abraçada.

Regidora d’Esports de Vidreres, Margarita Solé Ferrer
Alcalde de Vidreres, Jordi Camps Vicente

2n DUATLÓ BTT POPULAR VIDRERES 2019

 

NOMBRE DE PARTICIPANTS I PROCEDÈNCIA

 

Aiguaviva

1

 

Arenys de Mar

3

 

Argentona

3

101 participants masculí

Badalona

1

Barberà del Vallès

2

 

Barcelona

3

28 participants femení

Berga

1

Bescanó

2

 

Blanes

11

 

Cabanes

1

total participants 129

Caldes de Malavella

1

Caldes de Montbui

2

 

Campllong

1

 

Camprodon

1

 

Canet de Mar

1

 

Cassà de la Selva

6

 

Castellnou de Bages

1

 

Celrà

1

 

Cerdanyola del Vallès

2

 

Figueres

2

 

Fornells de la Selva

3

 

Girona

9

 

Llagostera

5

 

Lloret de Mar

2

 

Maçanet de Cabrenys

6

 

Malgrat de Mar

1

 

Manlleu

2

 

Masnou (El)

1

 

Montagut i Oix

1

 

Pera (La)

1

 

Porqueres

1

 

Prats de Lluçanès

1

 

Ripoll

1

 

Salt

1

 

Sant Gregori

1

 

Sant Pere de Vilamajor

1

 

Sant Vicenç de Castellet

2

 

Santa Coloma de Farners

1

 

Santa Coloma de Gramenet

2

 

Santa Maria de Palautordera

2

 

Sarrià de Ter

1

 

Sils

1

 

Solsona

2

 

Terrassa

1

 

Tordera

8

 

Tortellà

1

 

Vidreres

23

 

Vilabertran

1

 

Vilanova del Vallès

1

 

TOTAL

129 participants

 

Continguts relacionats

Back to top button