Divendres 21 Febrer 2020
Inici / Noticies / L’Ajuntament de Vidreres finalitza amb èxit un pla d’ocupació d’un jove en situació d’atur

L’Ajuntament de Vidreres finalitza amb èxit un pla d’ocupació d’un jove en situació d’atur

07/06/2018
L’Ajuntament de Vidreres ha contractat 1 jove en situació d’atur en el marc de Treball i Formació, el programa subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC). Durant aquest període, el jove ha treballat íntegrament al municipi realitzant tasques de caràcter públic i interès social, a jornada completa, donant suport a la brigada municipal.

Aquest programa és una iniciativa per reduir l’atur juvenil i la incorporació laboral dissenyat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), dirigit a joves, que no treballen ni estudien o segueixen una formació. Aquests programes poden ser accions formatives, pràctiques laboralso una oferta de feina. Des del consistori vidrerenc s’intenta d’aquesta manera participar en la reactivació econòmica  local i facilitarla reactivació i reciclatge professional d’aquelles persones que porten temps en situació d’atur, recuperant la seva autoestima i disposant d’una experiència de valor de cara a la seva posterior recerca de feina, adquirint (o tornant a utilitzar) competències laborals i actualització formativa.

El regidor de joventut, Marc Carreras, destacat que “aquests plans tenen per finalitat augmentar l’ocupabilitat dels seus beneficiaris mitjançant la combinació d’accions de formació i accions de treball, i són molt beneficiosos per a les persones que en formen part, cal agrair, en aquest cas concret, l’esforç i la dedicació d’aquest jove”. A més cal destacar, que el beneficiari va voler agrair l’experiència i oportunitat d’integrar-se en el món laboral després de la seva etapa d’estudiant.