Divendres 21 Febrer 2020
Inici / Noticies / La Policia Local porta a terme una campanya informativa a les masies de Vidreres

La Policia Local porta a terme una campanya informativa a les masies de Vidreres

14/06/2018
Des d’aquest mes de maig, la Policia Local de Vidreres ha intensificat el dispositiu de visites a masies i cases de pagès de Vidreres amb l’objectiu d’aconseguir una relació de confiança i proximitat amb aquesta comunitat de veïns.

Així la Policia Local realitza un porta a porta per distribuir material de difusió o donar consells per als veïns que viuen en cases i nuclis aïllats en zona forestal o propera. Es tracta així, de garantir des de l’Ajuntament que tots els habitants d’aquestes zones tinguin els coneixements bàsics per poder dur a terme una tasca preventiva i d’autoprotecció cap als seus habitatges. A més, aquest any s’aprofita l’actuació per distribuir entre aquests veïns informació relacionada amb la campanya de prevenció d'incendis sobretot pensant que viuen en una zona forestal o molt propera a la mateixa.

Aquesta campanya de prevenció d’incendis forestals té per objectiu fomentar la prevenció i les mesures d’autoprotecció davant els incendis forestals durant tot l’any, i difondre les mesures de prevenció en cases aïllades que s’han de dur a terme per minimitzar el risc abans de l’arribada de l’estiu, que és l’època de major perill.

Es valora molt positivament per part dels que estan rebent la informació atès que deixen de sentir-se desemparats pel que fa a les problemàtiques que suposa viure fora del nucli urbà.