Diumenge 17 Novembre 2019
Inici / Noticies / Jornada de voluntariat per netejar boscos de Vidreres

Jornada de voluntariat per netejar boscos de Vidreres

27/04/2017
S’ha organitzat una jornada de voluntariat amb l'objectiu de netejar de deixalles els boscos de Vidreres

El proper dissabte 29 d'abril, l'Associació de caçadors de Vidreres "La Perfecta", portarà a terme una jornada de voluntariat ambiental amb l’objectiu de recollir runa i deixalles abandonats a diferents boscos del municipi amb la col·laboració de l'Ajuntament de Vidreres que cedirà màquines de treball, aportarà material, entre altres. 

Es tracta d’una iniciativa que des d’aquesta entitat, i amb el suport d’altres entitats vidrerencques, consideren una necessitat imperiosa, davant la quantitat de deixalles que troben cada vegada que surten a l’exterior.

L'Associació de caçadors de Vidreres "La Perfecta"va sol·licitar recentment la col·laboració de l’Ajuntament per portar a terme el projecte, que té com a finalitat desenvolupar una activitat de custòdia del territori consistent en la recollida dels residus urbans que hi ha als boscos per part de voluntaris.

La jornada  s'engloba dins la campanya europea "Let's Clean Europe", una acció comuna a tot Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i promoure la recollida d'aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges, marges de rius, etc.