Dijous 24 Gener 2019
Inici / Noticies / Vidreres se suma a la Marató de Tv3 i demostra la solidaritat dels veïns

Vidreres se suma a la Marató de Tv3 i demostra la solidaritat dels veïns

21/12/2015
Vidreres se suma un any més a la Marató de Tv3 amb diversos actes celebrats durant el mes de desembre.

Vidreres se suma un any més a la Marató de Tv3 amb diversos actes celebrats durant el mes de desembre arribant a recaptar més de 2934.21 €, tot a l'espera de sumar-hi els diners recaptats per Rialles i la Quina del Casino.
 
La major part dels actes, s’han celebrat aquest passat cap de setmana, concentrant-se bàsicament en diumenge matí a la plaça de l’Església i el Teatre La Unió amb passejada en carruatges i ponis, cercaviles, exposició de vehicles antics, cistella solidària, inflables infantils, classes i actuacions de ball i activitats dirigides, actuacions de grups i solistes locals...
 
Totes els actes es van caracteritzar per una afluència i participació molt elevada demostrant de nou la gran solidaritat que els Vidrerencs demostren any rere any amb motiu de la Marató de Tv3. Amb la suma de tots els actes organitzats al Teatre de Vidreres, s’ha arribat a una xifra que  gairebé arriba als 3000  euros en benefici de la Marató que enguany s’ha dedicat a la investigació i prevenció de les malalties de la diabetis i l’obesitat. Tot i això la xifra augmentarà perquè encara resta pendent poder sumar els beneficis d’altres activitats com la Quina o l'acte organitzat per Rialles.
 
Cal remarcar que diverses institucions, botigues, entitats, associacions i representants de la societat civil van participar en totes les iniciatives solidàries demostrant  un cop més el gran nivell de participació i dedicació dels vidrerencs en causes solidàries.

Tot seguit, es poden reviure alguns dels moments del cap de setmana en el recull d'imatges.