Dimarts 19 Juny 2018
Inici / Noticies / Noticies / Vidreres s’assegura ser seu del MIC durant els propers 4 anys

Vidreres s’assegura ser seu del MIC durant els propers 4 anys

19/11/2015
L’alcalde, Jordi Camps, i la Regidora d’Esports, Margarita Solé i el director del MIC Football, Juanjo Rovira, han signat un nou conveni
 
Vidreres continuarà essent una de les seus del prestigiós torneig internacional de futbol base “Mediterranean International Cup” (MIC), que es celebra durant la Setmana Santa a diverses poblacions de les comarques gironines. L’Ajuntament representat per l’alcalde i la regidora d’esports, mitjançant la signatura d’un nou conveni, ha assegurat que Vidreres seguirà essent seu en els propers quatre anys (2016, 2017, 2018 i 2019). Això representa per la població una promoció important a nivell nacional i internacional.
 
El MIC és un torneig mundial de futbol per a joves promeses amb la participació d’equips de tot el món en quatre categories diferents. En edicions anteriors han participat més de 200 equips d’uns 40 països diferents. Destaquen equips com el FC Barcelona, Real Madrid, Ajax d’Amsterdam, Manchester United, Inter de Milà, Bayern de Munich... o les seleccions nacionals de Brasil o Mèxic, entre molts altres equips vinguts de països com Japó, Austràlia.
 
En la propera edició Vidreres tornarà a ser la seu del MIC Integra categoria de futbol adaptat que ha representat tenir al voltant de 200 esportistes amb discapacitat. La incorporació d'aquesta nova categoria respon a la voluntat del torneig MIC "d'anar sempre endavant més enllà del futbol pròpiament amb l'objectiu de créixer i ser una referència mundial no només en la competició en sí mateixa, sinó també per la magnitud i els esdeveniments que s'hi porten a terme", segons ha explicat el director del torneig, Juanjo Rovira.