Dimecres 20 Juny 2018
Inici / Noticies / Noticies / Millora l'enjardinament de la zona verda de davant el consistori municipal

Millora l'enjardinament de la zona verda de davant el consistori municipal

18/03/2015

Principalment, les actuacions s'han centrat en la retirada de males herbes, l’acondicionament d’aquests espais i l’aplicació d’elements decoratius
L’Àrea de via pública de l’Ajuntament de Vidreres ha dut a terme aquests treballs de millora, centrats en la retirada de males herbes, l’acondicionament d’aquests espais i l’aplicació d’elements decoratius, entre d’altres.

Concretament, s’ha portat a terme al carrer Costa Brava, on s’ha col·locat un avet, per tal que en el període de Nadal el municipi tingui una arbre per decorar. Tanmateix, s’han posat jardineres penjades als fanals del carrer Catalunya i Pau Casals amb l’objectiu de donar color al Centre Comercial de Vidreres.  Alhora s’han instal·lat jardineres a la rotonda de l’Ajuntament per millorar l’aspecte.

Segons que ha manifestat l’alcalde, Jordi Camps, “aquestes actuacions eren prioritàries, doncs l´estat de la jardineria en aquests punts era deficient i requeria dels treballs que hem dut a terme. Els resultats han estat molt òptims i donen resposta també a les demandes del veïnat d’aquestes zones. A més a més, afirma “que forma part d’una sèrie de treballs que hem realitzat i continuarem duent a terme, doncs forma part de les nostres prioritats de govern. Mantenir les zones verdes del municipi en bon estat permet a la ciutadania gaudir d’uns bons espais per a la vida pública i participativa”.