Dimarts 19 Juny 2018
Inici / Noticies / Noticies / Inauguració de la nova Sala de Plens de l’Ajuntament, zona esportiva I Local Social d’Aiguaviva

Inauguració de la nova Sala de Plens de l’Ajuntament, zona esportiva I Local Social d’Aiguaviva

28/03/2015
Inauguració de la nova Sala de Plens de l’Ajuntament Vell de Vidreres
 
El divendres 27 de març a les 20 h s'ha dut a terme la inauguració de la reforma de la sala de plens de l'Ajuntament de Vidreres.
Ha obert l'acte l'Alcalde actual Jordi Camps i ha saludat els assistents tot convidant-los a fer un minut de silenci per les víctimes de l'accident d'avió de Germanwings. Posteriorment s'ha saludat als alcaldes presents als que s'ha convidat, tots els de l'etapa democràtica, i se'ls ha entregat un obsequi així com també se'ls ha convidat a saludar als assistents. De 7 alcaldes de l'etapa democràtica 4 han estat presents, concretament tres de CIU i un d'ERC. Han excusat la seva absència 3 alcaldes de PSC. Després de la salutació s'ha procedit a destapar la placa commemorativa i a continuació un aperitiu per tots els presents.
A destacar de la nova sala el revestiment de fusta que la fa molt acollidora i adequada al so i un vinil gegantí amb un paisatge de Vidreres amb el Montseny al fons.
 
Inauguració de les pistes de pàdel, tenis i les millores de la zona esportiva de Vidreres
 
El dissabte 28 de març s’ha inaugurat a la zona esportiva de Vidreres la coberta de la pista, les pestes de tenis i pàdel i el skate park. Conforma una proposta a la ja existent en l’àmbit esportiu a la vila consistent en un camp de futbol de gespa i una piscina i prepara a tot el complex per acollir en el futur el primer camp de criquet de Catalunya segons paraules de l’Alcalde Jordi Camps en el seu discurs de benvinguda a tots els assistents entre els que es trobaven representats de totes les entitats esportives de Vidreres. Després de la salutació de l’Alcalde la regidora d’esports Margarita Solé ha lloat la feina feta pel coordinador d’esports Josep Puig i tot el personal municipal així com la bona tasca de totes les entitats esportives que donen vida als equipaments i que gaudiran plenament d’unes instal·lacions fetes especialment per a elles. Ha pres la paraula a continuació Ivan Tibau, Secretari General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya que ha parlat de la bona salut de l’esport a Catalunya en general i a la Selva en particular elevant la categoria de les instal•lacions de Vidreres al nivell de qualsevol de les millors zones esportives. Després dels parlaments s’ha procedit a tallar la cinta que ha precedit un passeig per les instal•lacions tot gaudint de la intervenció del club de patinatge, el club de futbol sala, jugadors de tenis i pàdel i joves fent skating, tots components de les diferents entitats esportives presents. Un aperitiu de cortesia amb música interpretada per professors de l’escola de música municipal ha posta punt i final a una jornada festiva per a l’esport a la vila de Vidreres que amb aquests nous equipaments es veurà reforçat.
 
Inauguració Local Social d’Aiguaviva

Ha passat molt temps de reivindicacions i peticions per part dels veïns del barri d'Aiguaviva de Vidreres per veure com s'ha inaugurat avui dissabte 28 de març el que serà el local social del barri. Un espai polivalent que ajudarà als veïns a fer créixer el seu teixit associatiu. Un local que serà l'eix vertebrador de totes les actuacions que des de la societat civil serveixin per millorar l'estat del barri i el benestar dels que hi viuen. Els veïns no hauran de desplaçar-se fins al nucli urbà per reunir-se amb la qual cosa no només es guanyarà en comoditat sinó que també s'acostarà al barri tota l'activitat que generen les trobades, reunions i altres activitats. L'alcalde Jordi Camps ha felicitat els veïns per la nova adquisició i els ha encoratjat en trobar-se i fer ús de la instal·lació en benefici de tots i per tant de la vila de Vidreres. A continuació del regidor del barri, Antonio Fernández ha pres la paraula i ha fet esment de tota la intervenció de l'equip de govern a Aiguaviva i com no es pot aturar ni s'aturarà tota l'energia des de l'Ajuntament per continuar millorant la zona. Els mateixos veïns han acompanyat l'alcalde i els regidors a descobrir la placa commemorativa i s'ha dut a terme la primera reunió de veïns en la historia de Vidreres en un equipament municipal  al barri d'Aiguaviva. Posteriorment una actuació musical de músics del barri acompanyada d'uns inflables per la mainada ha posat punt i final a una tarda d'alegria per tots els veïns del barri d'Aiguaviva de Vidreres.