Dimecres 20 Juny 2018
Inici / Noticies / Noticies / Inauguració de Can Torronet, la Plaça de Can Forn i l’Escorxador el passat cap de setmana a Vidreres

Inauguració de Can Torronet, la Plaça de Can Forn i l’Escorxador el passat cap de setmana a Vidreres

23/03/2015
Dissabte 21 de març a les 18 hores  inauguració de Can Torronet a Vidreres.
Can Torronet és un centre juvenil on es realitzaran diverses activitats i programes destinats als joves de Vidreres per a la millora de la seva qualitat de vida. L’acte ha comptat amb la presència de la família Babot, família que va cedir l’edifici a l’ajuntament per tal de convertir-lo en un equipament municipal i totes les associacions vinculades amb el jovent del poble (Activa 21, Grup d’esplai, Creamus, Soroll, ...). S’ha tallat la cinta d’accés a l’edifici i posteriorment ha hagut el parlament de l’Alcalde de Vidreres, el Director General de Joventut de la Generalitat i un portaveu de la família Bbot, donadora de l’edifici. Posteriorment hi ha hagut un refrigeri als assistents que han visitat el local tot gaudint de la interpretació musical de professors de l’escola de música municipal de Vidreres.
 
Inauguració de la Plaça del Forn, diumenge 22 de març a les 11 hores
Inauguració de les obres de remodelació de la plaça situada a la pujada del carrer Barcelona, amb una nova zona d’enjardinament i un espai d’esbarjo per als infants. A l’acte han assistit representants de l’Ajuntament i tots els veïns de l’ indret. Especial menció de dues veines que han tingut el privilegi de encapçalar el protagonisme de la plaça.
 
Inauguració de l’Escorxador, diumenge 22 de març a les 12 hores
Presentació de les obres de remodelació del futur equipament que aglutinarà tots els serveis que, des de l’Ajuntament i amb el suport de la societat civil i el teixit empresarial, puguin generar la promoció econòmica de la població i que permetin que Vidreres creixi i produeixi. També servirà com a oficina de turisme per promocionar la nostra vila i els seus entorns. L’esdeveniment ha estat acompanyat de la presència dels quatre carnissers de Vidreres, degut a la seva estreta relació amb l’edifici.