Dimecres 20 Juny 2018
Inici / Noticies / Noticies / Gran acollida de l’intercanvi amb el grup d’alumnes de Chicago de l’escola Homewood-Flossmoor High School

Gran acollida de l’intercanvi amb el grup d’alumnes de Chicago de l’escola Homewood-Flossmoor High School

29/03/2015
Una gran acollida durant el concert del grup d’alumnes de CHICAGO que ha vingut a Vidreres, fruit d’un intercanvi amb l’escola municipal de música de la vila, del passat diumenge 29 de març al teatre del Casino. Una inoblidable vetllada!
 
Homewood-Flossmoor High School
Viking Chamber Orchestra, Viking String Ensemble and Viking Chamber Chorus
Director: Bernie J. Engrav
Solista de violoncel: Eduardo PalaoHomewood-Flossmoor Community High School és l'escola secundària localitzada al barri perifèric del sud de Chicago. En el departament de Belles Arts de l'Institut Homewood-Flossmoor on es creu que la qualitat de vida d'un estudiant únicament és enriquida pel desenvolupament d'habilitats i valors en la creació i funcionament de les Belles Arts. L'estudi de les Belles Arts anima els estudiants a desenvolupar-se en múltiples nivells: nivell intel·lectual, nivells analítics, pensatius, i expressius. La seva gira per Catalunya Saragossa i Madrid donarà als alumnes l'oportunitat de compartir el seu amor per la música amb un nou públic i amb altres estudiants de la seva mateixa edat. Ha estat un gran plaer per a ells poder compartir el seu concert a Vidreres amb l'Escola de Música de la vila.

En total la seva gira dura una setmana amb tres nits a Barcelona, ​​una nit a Saragossa i dues nits a Madrid. El seu director es diu Bernie Engrav, li agrada molt Espanya i volia compartir els seus concerts amb altres grups de joves.

En total han vingut 68 persones en el grup més la guia, Marianne, i el xofer.
 
Per l’actuació de Vidreres vam gaudir d’una mostra de la música del grup americà acompanyada pel combo de modern, la big band i el combo de teatre musical de l’escola municipal de música de Vidreres que han aportat una nota moderna i de trencament amb el tarannà eminentment clàssic i tradicional del grup de Chicago, d’altra banda més nombrós (50 alumnes) la qual cosa ens ha deixat un vetllada variada i amb un escenari ple a vesar d’artistes d’aquí i d’allà.
 
No cal dir que la vinguda del grup no ha estat més que un primer pas per la continuació del projecte que culminarà amb l’anada d’alumnes de la nostra escola de música a Chicago.
 
El públic ha aplaudit generosament les diferents interpretacions que han començat amb una part més moderna interpretada pels alumnes de Vidreres interpretant un repertori de temes molts d’ells d’USA, fent que els alumnes de Chicago gaudissin veient peces de casa seu interpretades per alumnes tan llunyans. Després dels de Vidreres ha arribat el torn dels americans que han deixat un bon regust amb la seva interpretació tant d’instrument com vocal. Una cançó conjunta entre Vidreres i Chicago ha posat un tancament d’or al concert. A continuació tots els alumnes han gaudit d’un sopar conjunt de germanor on hi ha hagut intercanvis d’adreces i contactes diversos.