Dijous 18 Octubre 2018
Inici / Noticies / Gran acollida de la segona edició de la Festa de les Flors de Vidreres

Gran acollida de la segona edició de la Festa de les Flors de Vidreres

24/05/2015
Vidreres va acollir ahir i dissabte la segona edició de la Festa de les Flors amb gran èxit entre el nombrós públic assistent.
 
Plantes de totes mides i colors van vestir el patí de Can Xiberta durant el concurs exposició celebrat durant aquesta segona edició de la festa de primavera. 
 
La festa ja va començar dissabte amb el concurs decoratiu d’aparadors dels comerços i activitats relacionades amb la temàtica com: xerrada “Les herbes remeieres” a càrrec de Dolors Freixes; demostració pastissera amb flors a càrrec d’Elies Guari... 

A més a més, cal destacar que la programació d’aquest cap de setmana també va comptar la presentació del llibre “Vidreres, una mirada enrere” i de la reedició del llibre “Història de Vidreres”, editat aquest cop amb tapa dura.   L'acte va estar amenitzat amb un concert líric a càrrec de la mezzasoprano Carmina Daban i el pianista Pau Riuró.
 
Tots aquests actes van reunir als veïns i les veïnes vidrerenques que van tornar a omplir carrers, demostracions i xerrades presents a la programació.