Dimarts 19 Juny 2018
Inici / Noticies / Noticies / Gastrosolidari 2015, una gran iniciativa solidària a Vidreres

Gastrosolidari 2015, una gran iniciativa solidària a Vidreres

25/11/2015
 
El passat dilluns, 23 de novembre, al matí va tenir lloc l’acte d’entrega dels donatius de la Selva Gastrosolidari 2015 a la Biblioteca Joan Rigau i Sala. Aquesta iniciàtica solidària fou impulsada per la Federació de Comerç de la Selva, i  l’Associació de Comerciants i Empreses de Serveis de Vidreres amb la col·laboració i suport de l’Obra Social La Caixa i la Fira dels Tractoristes.
 
La campanya solidària es va portar a terme durant la celebració de la Fira dels Tractoristes d’enguany. La recaptació aconseguida és fruit dels donatius dels usuaris que van fer el menú gastrosolidari ( donant un euro solidari per cada menú) de la fira juntament amb l’aportació econòmica de l’Obra Social La Caixa. Els diners s’han invertit en la compra d’aliments de primera necessitat com llet, oli, cacau en pols...Tots els productes han estat adquirits en establiments membres de l’Associació de Comerciants i Empreses de Serveis local.
 
L’entrega del material es va fer en presència de la regidora de Benestar Social, Margarita Solé; el regidor de comerç, Lluís Galobart; el director de La Caixa de Vidreres, Claudi Brossa Batlle; la Vicepresidenta de l’Associació de Comerciants i Empreses de Serveis de Vidreres, Cristina Fàbregas; la Coordinadora del Banc d’aliments de Vidreres, Montse Vila; el representant de la Comissió de Tractoristes de Vidreres, Jaume Gestí i en representació de la Federació de Comerç de la Selva, Montserrat Pujolràs.