Dimecres 14 Novembre 2018
Inici / Noticies / Es consolida plenament amb èxit de participació la 3a Fira de la Cervesa artesana de Vidreres

Es consolida plenament amb èxit de participació la 3a Fira de la Cervesa artesana de Vidreres

05/10/2015
 

 
Entre 1500 i 2000 persones es calculen que han passat per la fira de la cervesa artesana de Vidreres demostrant així que en la seva tercera edició ja es pot confirmar que està plenament consolidada
Des de l’organització es vol agrair a tothom que ha fet possible la fira, especialment als cervesers que han possibilitat una molt bona 3a Fira de la Cervesa - Oktoberfest de Vidreres 2015.
Els diferents cervesers que han portat les seves creacions a la fira d’aquest any han estat els següents:
Moska de Girona
Població: Sarrià de Ter
Una de les cerveseres pioneres a Catalunya del moviment de cervesa artesana, impulsora del Gremi d’elaboradors de cervesa artesana i natural.
 
Poch’s
Població: Castellfollit de la Roca
Cerveseria que fa cervesa de alta qualitat. Dues de les seves cerveses han estat guardonades enguany a la Dublin Craft Beer Cup 2015 amb una medalla d’or i una d’argent.
 
Whym
Població: Cassà de La Selva
Cerveseria radicalment artesana, una de les seves cerveses ha estat guardonada amb medalla d’or per la Global Craft Beer Association a Berlin 2015.
 
Popaire
Població: Blanes
Fundada per una parella d’emprenedors, integra les seves cerveses a l’entorn de Blanes i la Costa Brava.
 
Kerunta
Població: Girona
Dos cervesers nòmades que escullen el bo i millor de les cerveseres artesanes per produir les seves pròpies receptes.
 
 
Quaff Brewery
Població : Terrassa
Un anglès i un català, nòmades, fan cerveses angleses de molta qualitat i diferents.
 
4Pedres
Població : Badalona
Són nòmades, fan les seves pròpies cerveses i distribueixen artesanes catalanes i d’importació, tenen una cerveseria a Badalona.
 
La Selvaseria
Població: Vidreres
Integrats en la comarca i el territori, 5 socis que fan la cervesa que els hi agrada en un mas, Can Gruart.
 
És voluntat de l’Ajuntament de Vidreres en general i de les regidories de festes, comerç i promoció econòmica en particular, que la fira continuï i tendeixi a créixer tot i que també es vol que mantingui el sabor dels seus orígens amb l’ambient que es crea a la plaça Lluís Companys. Aconseguint així un ambient màgic a la carpa embolcallada per tots els cervesers als laterals i per l’associació de comerciants al capdamunt fent els entrepans i pica-pica de la fira. Tot plegat presidit per un escenari on van passant coses que entretenen a tots els que van degustant un excel·lent producte com és la cervesa d’elaboració artesana.