Dijous 24 Gener 2019
Inici / Noticies / El vidrerenc Guillem Ruz hereu de la comarca de la Selva 2015

El vidrerenc Guillem Ruz hereu de la comarca de la Selva 2015

16/12/2015
El vidrerenc Guillem Ruz s’ha convertit en l’hereu de la Comarca de la Selva. En la quarta edició del Concurs Comarcal de Pubilla i Hereu, convocat pel Consell Comarcal de la Selva, l’hereu de Vidreres 2015 i la pubilla de Breda 2015 s’han proclamat guanyadors d’aquest concurs a la comarca de la Selva.

La proclamació de l’hereu i la pubilla comarcal es va fer pública aquest dissabte, 12 de novembre, a la tarda, en el marc d’una activitat festiva organitzada amb motiu d’aquest certamen comarcal que va comptar amb la participació dels gegants i grallers d’Amer, que van amenitzar la vetllada dels hereus i les pubilles de la majoria de pobles de la comarca de la Selva que hi van participar.

Els candidats a pubilla i hereu 2015 de la Selva varen realitzar una prova escrita i una d’oral, i també una entrevista personal. Aquestes proves es van dur a terme el mateix dissabte a la tarda. Unes hores més tard, els aspirants a hereu i pubilla comarcal, acompanyats de diversos representants del món del pubillatge, van conèixer el veredicte final d’aquest certamen cultural que any rere any es va consolidant a la comarca de la Selva. Des de la primera edició, l’elecció de la pubilla i l’hereu de la comarca de la Selva ha anat augmentant el nombre de participants.