Diumenge 24 Juny 2018
Inici / Noticies / Noticies / El grup Tram’s inicia la seva gira musical amb el disc “km 0”

El grup Tram’s inicia la seva gira musical amb el disc “km 0”

30/09/2015

La jove banda de música Tram’s (amb components de Vidreres, Maçanet de la Selva i Girona) inicia la seva gira per portar al seu públic el seu nou disc “Km 0” finançat a través de la plataforma Verkami. Just després de ser finalista, l’any 2014, del concurs Destaca’t i Teen Star 3.
 
El grup format per Xavier Batallé (bateria), Àlex Pérez (guitarra elèctrica i veu), Roger Sabater (piano i veu), Carles Callís (percussió), Arnau Sabater (saxo tenor), Marc Baltrons (saxo alt) i Marc Rodríguez (baix), són fills de Vidreres, Maçanet de la Selva i Girona i assagen habitualment a casa nostra. Fins i tot alguns d’ells són fruit musicalment parlant de l’Escola de Música Municipal de Vidreres d'on han tret bones experiències i ara, com a grup, bon recolzament gràcies a la dinàmica portada a terme per la regidoria de Cultura i Festes amb l’objectiu de potenciar els grups locals amb actuacions cabdals pel municipi com la festa major, fent de teloners de grups plenament consolidats.
 
Tram’s barreja diferents estils de música, reggae, ska, rumba o rock... creant el seu propi mestissatge reflexat en aquest primer disc “Km 0”, finançat a través del web de micromecenatge Verkami, que inclou deu cançons enregistrades i mesclades per Lluís Costa a l’estudi Soundclub de Salt.