Diumenge 24 Juny 2018
Inici / Noticies / Noticies / El Centre Cívic de Vidreres acull dues edicions d'un curs de conducció de carretons elevadors

El Centre Cívic de Vidreres acull dues edicions d'un curs de conducció de carretons elevadors

03/11/2015
Un total de 28 persones s'han format en aquestes sessions

Els passats dies 29, 30 d’octubre el Centre Cívic Francesc Llobet va acollir un curs de formació en conducció de carretons elevadors organitzat pel Grup CIEF, amb la col·laboració del servei de promoció econòmica de l’Ajuntament i la Diputació de Girona, ja que Vidreres es troba dins de la xarxa de municipis adherits a la XARXA DE SERVEIS LOCALS DE PROMOCIÓ ECONÒMICA (XSLPE).
 

El curs ha tingut una durada de 8 hores (4 hores teòriques i 4 hores pràctiques) i s’ha format a 28 persones, la majoria d’elles treballadors i treballadores en situació d’atur inscrit a la borsa de treball de Vidreres.
 
 Les hores pràctiques es van portar a terme a Embalatges Casajuana, empresa vidrerenca, que gentilment ha cedit la seva maquinària i instal·lacions. Des de l’Ajuntament es vol aprofitar aquestes línies per agrair la col·laboració d’aquesta empresa.
 
Els assistents han mostrar un alt grau de satisfacció per poder augmentar el seu nivell de formació en tasques concretes i especialitzades alhora d’augmentar la probabilitat d’èxit en el procés de recerca de feina.
 
Tanmateix, des de la regidoria de promoció econòmica en particular i l’Ajuntament de Vidreres en general hi ha la voluntat de fer els màxims esforços per pal·liar el patiment que la falta de treball infligeix a molts vidrerencs i és per això que donat el nombre de peticions que hi ha hagut per aquests cursos és faran més edicions a continuació per tal que no es quedi cap aspirant sense rebre la formació que l’ajudi a desenvolupar-se en el mercat laboral.