Dijous 18 Octubre 2018
Inici / Noticies / Del 2 al 9 de novembre, exposició pública del cens electoral per a les Eleccions a les Corts Generals (Congrés i Senat) del 20 de desembre

Del 2 al 9 de novembre, exposició pública del cens electoral per a les Eleccions a les Corts Generals (Congrés i Senat) del 20 de desembre

29/10/2015
La llista es podrà consultar a l’OAC, Oficina d’Atenció al Ciutadà,  situat a la planta baixa de la Casa de la Vila

Els ciutadans de Vidreres es podran consultar a partir de dilluns les llistes del cens electoral per comprovar que les seves dades són correctes per poder votar a les Eleccions a les Corts Generals del proper 20 de desembre.
Aquesta consulta es podrà realitzar del 2 al 9 de novembre, ambdós inclosos, a l’OAC, l’Oficina d’Atenció al Ciutadà, ubicat a la planta baixa de la Casa de la Vila, al carrer Girona, 3, de dilluns a divendres de 9 a 14 h.

En cas de trobar algun error a les dades, els vidrerencs i vidrerenques ho poden comunicar directament a l’OAC. Es recomana especialment comprovar les dades del cens a les persones que voten per primer cop i a les que han canviat recentment de domicili i de lloc d’empadronament.

En cas d’haver d’exercir el vot per correu, caldrà que el ciutadà ho sol·liciti a la Delegació Provincial de l’Oficina del Cens Electoral, mitjançant qualsevol oficina del servei de Correus, des d’avui i fins a 10 dies abans de les eleccions.

La campanya electoral durarà quinze dies, iniciant-se a les 0 h del divendres 4 de desembre i finalitzant a les 24 hores del divendres 18 de desembre.