Dijous 24 Gener 2019
Inici / Noticies / Bones festes i feliç any 2016!

Bones festes i feliç any 2016!

23/12/2015

Benvolgudes vidrerenques i vidrerencs
, 

M’adreço a tots vosaltres per fer-vos arribar en nom de tot l'equip de govern els millors desitjos per l’any 2016 que està a punt de començar i com no felicitar-vos les festes. 

Aquests són dies per retrobar-nos amb la família, menjar plegats en una taula, recordar aquelles persones que hem estimat i ens han deixat, riure, cantar, fer cagar el Tió, fer gresca el Cap d’any, acompanyar els més menuts a portar la carta al patge, gaudir de la il·lusió del dia de Reis, obrir els regals...


En aquests dies hem de renovar el nostre optimisme, hem de continuar tenint confiança, esperança, ganes de tirar endavant, perquè gràcies a tot això tindrem la força per poder encarar un futur il·lusionador, amb la llum i amor suficient. Durant aquest nou any, siguem capaços per començar a fer realitat allò que sempre hem somiat, i que està a les nostres mans per aconseguir-ho. 
 
Per acabar us vull enviar els nostres millors desitjos per l’any que comencem, tot el que puguem aconseguir com a poble, depèn de tots i cadascú de nosaltres.

Us vull reiterar el nostre esperit per continuar tirant el poble endavant i servir els nostres vidrerencs i vidrerenques.
 
En nom de tot l'equip de govern us desitjo a tots i cadascú de vosaltres un feliç i venturós 2016Jordi Camps