Dimecres 20 Juny 2018
Inici / Noticies / Noticies / Programa d’intercanvi gratuït de llibres de text reutilitzables de Vidreres 2014

Programa d’intercanvi gratuït de llibres de text reutilitzables de Vidreres 2014

13/06/2014
L’intercanvi es farà a la biblioteca els dies 26 i 27 de juny per alumnes de primària i el 30 de juny i 1 de juliol per alumnes de secundària.
 
Què és?
Consisteix en un sistema lliure, voluntari i gratuït que promociona l’intercanvi de llibres entre els/les alumnes de primària que s’inicia un cop acabat segon curs de primària i finalitza un cop acabat quart curs d’ESO.
Aquesta idea és compatible amb qualsevol altra forma d’intercanvi de llibres individual, familiar o escolar que ja existeixi.
Qualsevol alumne/a pot intercanviar els seus llibres aportant els llibres reutilitzables que té a final de curs segons les llistes que us facilitem i obtenint llibres reutilitzats pel curs següent. Recordeu que els alumnes de 4rt d’ESO teniu la obligació de tornar els llibres obtinguts el curs anterior. Els alumnes de cursos que no tenen cap llibre reutilitzable aquest any (els que han fet segon de primària) caldrà que només vinguin a omplir la butlleta per rebre llibres de tercer segons
disponibilitat del curs següent i segons la taula que incorporem a aquest díptic.
En el cas dels alumnes que heu acabat sisè, rebreu llibres de 1er. d’ESO.
 
On es farà l’intercanvi?
A la Biblioteca Municipal Joan Rigau de Vidreres (Sala d’Actes) c/ Orient, 18, 17411 Vidreres, tel. 972.85.12.85
Quan es farà l’intercanvi? L’intercanvi es farà de 10h a 13h i de 15h a 18h els dies:
 ENTREGAR LLIBRES D’AQUEST CURS: 26 i 27 de juny primària
· ENTREGAR LLIBRES D’AQUEST CURS: 30 de juny i 1 de juliol de 2014 secundària
· RECOLLIR LLIBRES DEL PROPER CURS: 16 i 17 de juliol de 2014 i 9 i 10 de setembre (només alumnes amb matèries per recuperar a secundària).
Qui ha de venir a portar o recollir els llibres?
Cal que com a mínim vingui el/la tutor/a de l’alumne. No s’acceptarà cap llibre sense l’autorització dels tutors legals dels alumnes.
Com funciona?
· Quins llibres podem reutilitzar? Tots aquells llibres que es tornaran a fer servir el curs vinent i que apareixen a les llistes que se us han entregat amb aquest díptic. Recordeu que teniu la obligació de retornar els llibres que encara siguin reutilitzables que se us van entregar el curs passat des del programa.
· Com han d’estar els llibres? Els llibres intercanviables cal que compleixin tots els següents requisits:
o Que estiguin sencers (tapes, fulls, etc.) i folrats.
o Que no hi hagi anotacions que obstrueixin la lectura o comprensió del text.
o Que estiguin esborrats en el moment de l’entrega.
o Que incorporin l’engaxina del programa que ja et donarem.
· Què hauràs de fer? Quan arribis al la Biblioteca hauràs d’omplir una fitxa amb les dades de l’alumne/a i l’autorització del tutor/a que t’acompanyi on hi faràs constar quins llibres intercanvies (si és el cas) i quins llibres del proper curs necessites. Si has realitzat precomanda a l’AMPA no et  preocupis; la precomanda quedarà modificada automàticament amb els llibres que rebis en aquest programa.
· Entrega de fitxa: quan ens entreguis la fitxa, si és el cas, verificarem que els llibres que entregues compleixen els requisits i valorarem el seu estat. Recorda que rebràs tants llibres com sigui possible pel curs vinent o el seu equivalent segons el seu estat. Guarda el resguard!
· Recollida de llibres: un cop verificats els llibres, et convocarem perquè tu o els teus tutors vingueu a recollir els llibres que us pertoquen els dies 16 i 17 de juliol amb el resguard.
US HI ESPEREM!!!!!
 
(NOTA: Pels alumnes pendents de les recuperacions de setembre s’estableix un 2n intercanvi del qual sereu informats durant l’intercanvi ordinari. Per tant, haureu de passar igualment per l’intercanvi els dies 30 de juny i 1 de juliol!!)


Descarrega't aquí els documents per a més informació:

-Díptic intercanvi llibres 2014 primària
-Díptic intercavi llibres 2014 secundària
-Llistes llibres per repartir IES 2014
-Llistes llibres per repartir Salvador Espriu 2014
-Llistes llibres per repartir Sant iscle 2014