Dimarts 19 Juny 2018
Inici / Noticies / Noticies / L’alcalde, Jordi Camps i el regidor, Antonio Fernández, assisteixen a la reunió de treball dels alcaldes de la Selva

L’alcalde, Jordi Camps i el regidor, Antonio Fernández, assisteixen a la reunió de treball dels alcaldes de la Selva

14/04/2014
Reunió de treball dels ajuntaments de la Selva per tractar sobre la prevenció i actuacions en els incendis forestals
 
Membres dels diversos ajuntaments de la comarca de la Selva es van reunir el passat dijous 10 d’abril al Consell Comarcal de la Selva, per tractar sobre la prevenció i actuacions en els incendis forestals. En el transcurs d’aquesta reunió es van tractar com tractar la prevenció i actuacions en els incendis forestals abans no arribi l’època de major risc.
 
A la reunió, que va presidir Salvador Balliu, president del Consell Comarcal de la Selva, hi participaran els directors dels Serveis Territorials d’Interior i d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural de la Generalitat, Albert Ballesta i Vicenç Estanyol, respectivament, i Miquel Calm, vicepresident de la Diputació de Girona.
 
La reunió forma part de les reunions de treball comarcals que promouen els Serveis Territorials de Girona d’Interior i d’Agricultura, conjuntament amb la Diputació de Girona, amb l’objectiu de millorar la preparació, la coordinació i la resposta de les institucions implicades en la lluita contra els incendis forestals.