Dijous 18 Octubre 2018
Inici / Noticies / Diumenge 8 de novembre arriba una nova edició de la fira d’antiguitats de Vidreres

Diumenge 8 de novembre arriba una nova edició de la fira d’antiguitats de Vidreres

26/10/2015
Una proposta feta per Tot Antic, una entitat dedicada a la restauració, exposició i tractament d’antiguitats, va engrescar l’Ajuntament de Vidreres per tal de dur a terme una fira dedicada als objectes antics en tota la seva varietat.

El que va començar com una mostra s’ha convertit després d’una onzena edició en un referent a nivell de contrades gironines pel que fa a la trobada, descarregada, venda i intercanvi d’antiguitats.

Hom hi pot trobar mobles, metalls, llibres, bijuteria, joies i tot tipus d’objectes diversos amb un únic denominador comú, la seva autenticitat i antiguitat.
Des de bon principi tant l’Ajuntament com Tot Antic han insistit i han lluitat per tenir una mostra autèntica, lluny de les mostres de material que no sigui antic i amb una qualitat mínima la qual cosa ha aconseguit la seva finalitat que era la d’atraure un segment de públic a nivell provincial que cerca l’autenticitat de les peces que compra o intercanvia.

L’indret on es du a terme, l’esplanada dels correbous de  davant del pavelló acompanya la fira en tant en quant permet que els expositors puguin dur objectes de grandària atès que l’exposició permet tenir el vehicle a peu de venda amb la qual cosa s’obté una mostra molt variada i estètica tant per la quantitat com per la qualitat i les dimensions de les peces exposades.

És voluntat dels organitzadors mantenir el ritme de la fira atès que la seva consolidació i la bona opinió que ha implantat en el  sector demana que no es facin canvis i es mantingui la proposta inicial que és la que actualment s’està duent a terme.

El proper diumenge 8 de novembre, de 8 a 14 h a l'esplanada del correbius (davant el pavelló municipal), podrem gaudir una vegada més de tot un ventall de productes de totes les èpoques amb una qualitat excel·lent no només per la seva vistositat sinó també per la seva història i antiguitat.