Dimecres 20 Juny 2018
Inici / Noticies / Noticies / Adolescents (USA), TV Smith (UK), Estricalla (UK) encapçalen la 5a edició de l'Actitud Fest de Vidreres

Adolescents (USA), TV Smith (UK), Estricalla (UK) encapçalen la 5a edició de l'Actitud Fest de Vidreres

23/06/2014
Una vintena de bandes nacionals i internacionals amb el cor, energia i actitud necessàries participen al festival "do it yourself" vidrerenc
 
La cinquena edició de l'ACTITUD FEST, el festival de música independent de Vidreres, segueix reivindicant el seu lloc a l’escena dels festivals alternatius i undergrounds amb una aposta clara per estils musicals no aptes per a tots els públics. ACTITUD FEST i l’associació So’r’oll, organitzadors del festival, són uns referents de l’escena independent a les comarques gironines..
 
En aquesta edició formen el cartell, bandes internacionals com els Americans i mítics de l'escena hardcore-punk dels 90  ADOLESCENTS, així com la presència del veterà anglès TV SMITH acompanyats per l'ocasió  per la banda The Bored Teenagers que oferiran íntegrament el repertori de la coneguda banda anglesa de punk 77 THE ADVERTS.
 
El gruix del cartell però seran propostes de casa nostra com els ganxons NO MORE LIES i PLEASE WAIT, els gironins MILENRAMA i ANCHORD, els de la plana de Vic OHIOS, els barcelonins COL·LAPSE, ZHEPHYR LAKE, VIOLETS, SYBERIA, i bandes del hardcore mític com XMILK o ZOMBI PUJOL ( ex Budellam).
 
Acompanyaran a les bandes catalanes una representació de la resta de l'estat encapçalades per la presència d' ESTRICALLA, banda d'Euskal Herria on Fer, membre de la mateixa, va formar bandes com Kuraia o Corazón del Sapo! Estaran acompanyats per bandes consagrades de l'escena alternativa com els Aragonesos INTERLUDE, els madrilenys ACCIDENTE, CUZIN i TRONO DE SANGRE,  o els valencians CUELLO (amb components de Betunizer).
 
La tarda del dissabte hi hauran les bandes més tranquil·les amb entrada gratuïta a càrrec de LOSERS (Manresa) i CÁLIDO HOME (Bcn).
 
 
Una vintena de bandes integren la programació del festival, totes elles amb un denominador comú: tenen actitud, tant a dalt com a baix de l’escenari, demostren sentiment a l’hora de tocar i transmeten emocions.
 
Aquesta nova edició de l'ACTITUD FEST segueix el format amb el que va iniciar la seva trajectòria el 2010 i que el defineix. En plena època de crisi i retallades, l’organització del festival es manté fidel a la màxima Do It Yourself: fes-ho com puguis i amb els mitjans que tinguis però fes-ho!
 
 
PROGRAMACIÓ:
 
15 JULIOL 2014
ACCIDENTE + MILENRAMA al Bar la Piscina
 
17 juliol 2014
ANCHORD + CUZIN + OHIOS Bar la Piscina
 
18 juliol 2014
PLEASE WAIT, CUELLO, SYBERIA, ESTRICALLA, TRONO DE SANGRE, ZEPHYR LAKE, XMILK i DJ CLOROX BOY Zona Esportiva (Piscina municipal)
 
19 juliol 2014
LOSERS, CÁLIDO HOME, NO MORE LIES, ADOLESCENTS, TV SMITH AND BORED TEENAGERS PLAY THE ADVERTS, ZOMBI PUJOL, INTERLUDE, COL·LAPSE, VIOLETS i AYUKEN DJS Zona Esportiva (Piscina municipal)
 
 
 
ENTRADES:
Dia 15 de juliol 5 euros entrada única aforament limitat al Bar la Piscina
Dia 17 de juliol 5 euros entrada única aforament limitat al Bar la Piscina
Dia 18 de juliol 8 euros anticipada 10 euros a taquilla Zona Esportiva
Dia 19 de juliol 10 euros anticipada 12 euros a taquilla Zona esportiva
Abonament, 18 i 19 de juliol (inclou zona d’acampada i piscina): 15 euros anticipada i 20 euros a taquilla
Venda d'entrades anticipades: http://www.bandeed.com/concierto/actitud+fest+vidreres+2014
 
+ info:
http://www.actitudfest.net
http://www.facebook.com/actitudfest
http://www.facebook.com/sorollvidreres
soroll03@yahoo.es