Dissabte 15 Agost 2020
Inici / Noticies / Primera pintura mural de paret dels joves de Vidreres

Primera pintura mural de paret dels joves de Vidreres

10/07/2013

Els treballs del mural s’han portat a terme a través d’una estreta col·laboració entre l’Ajuntament i els Joves com a mesura de cohesió social.
 
Fa pocs dies es va donar per acabat el mural que l’Ajuntament amb la col·laboració dels joves de la UEC de l’Institut de Vidreres, han pintat a la paret situada al costat del pàrquing de sorra del carrer Orient de Vidreres. Gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament amb el propietari de la finca, el senyor Esteve Pujadas, el projecte ha acabat consistint en pintar la paret dotant-la d’una imatge més atractiva.
 
Per una banda, el projecte ha significat cedir un espai on els joves poguessin desenvolupar la pràctica de la pintura mural i, de l’altra, una mesura de caire més social, enfortint l’esperit cívic i la cohesió social dels més joves del poble. 
 
Cal remarcar, que el projecte compleix totes les lleis urbanístiques del municipi de Vidreres, ja que l’immoble on s’ha pintat el mural no està en la zona Casc Antic del municipi. Això permet la utilització del color emprat en la pintura mural, sense l’incompliment de la normativa vigent.
 
La regidora de Cultura, Genoveva Mor, ha participat molt activament en el projecte essent una de les encarregades de dissenyar i portar a terme el mural conjuntament amb els joves del poble. Segons les seves pròpies paraules “Ha estat una experiència molt satisfactòria, estic molt contenta d’haver pogut col·laborar amb aquests nois i donar dida a una paret del poble que ara està molt millor que anteriorment”.